سرپرست دفتر فنی، عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری آذربایجان شرقی در جلسه کارگروه ویژه پیگیری برنامه های مسکن استان که در سهند برگزار شد، گفت:
۶۳ درصد از پروژه های تایید شده نهضت ملی مسکن استان در شهر جدید سهند اجرا میشود. در مجموع ۲۶۵۳۲ واحد در شهر جدید سهند در قالب ۵۶ مجتمع حال ساخت می باشد که از این تعداد ۳۵۶۱ از محل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، ۳۵۹۸ واحد مسکن حمایتی تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعداد ۵۲۶۹ واحدهای خودمالکی می باشد.
مهندس رضی منش با بیان اینکه کارگروه ویژه پیگیری برنامه های مسکن استان ذیل شورای مسکن استان با هدف آسیب شناسی پروژه های نهضت ملی، رفع موانع و تسهیل تولید و عرضه مسکن و ارائه گزارش روند پروژه های مسکن استان به شورای مسکن تشکیل می شود افزود؛ این جلسه اختصاصی با محوریت بررسی نظام مسائل مسکن نهضت ملی شهر جدید سهند تشکیل گردید است.
مدیرکل دفتر فنی، عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه رویکرد دولت تسریع در روند اجرای پروژهها و اجرای کیفی پروژه های مسکن است، افزود: کیفیت، خط قرمز در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن است و با توجه به کیفی سازی فضای سکونت در شهر سهند، کیفیت آنها باید به تمام طرح های استان تسری یابد.
و️ی با تاکید بر همراهی همه دستگاه های متولی در اجرای طرح نهضت ملی مسکن، اظهار کرد: باید به حوزه مسکن به عنوان مساله مردم نگاه شود و مسایل نیز خارج از روال عادی پیگیری و حل شود.
مدیرکل دفتر فنی، عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری آذربایجان شرقی گفت: تولید مسکن از نیازهای کشور بوده و به خاطر رفع نیازهای مردم با قوت و قدرت اجرای طرح نهضت ملی مسکن پیگیری می شود.
رضی منش، با بیان اینکه موضوع مسکن باید جدی گرفته شود، ادامه داد: نهضت ملی مسکن در این دوره، قانونمند و نظاممند شده است و بر این اساس همه دستگاهها مکلف به اجرای دقیق قانون و همکاری همه جانبه در پیشبرد پروژههای مسکن هستند.
وی یادآور شد: برنامه جامعی برای تامین زیرساختهای شهر جدید سهند باید تدوین شود ️و تمام دستگاههای مسوول به موجب قانون، برنامه خود را برای ایجاد زیرساختها مطابق با پروژههایی که شرکت عمران شهر جدید سهند انجام میدهد، ارائه کنند.
مدیرکل دفتر فنی، عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری آذربایجان شرقی با تاکید بر تامین خدمات روبنایی در شهر جدید سهند، گفت: تامین نیازها و سرانههای شهری در این شهر از اهم موضوعات بوده و در شورای مسکن هم پیگیری می شود و هر دستگاه که وظیفهای در این رابطه دارد، باید برنامههای خود را ارایه کند.
رضیمنش، با اشاره به اینکه تامین زیرساختهای مرتبط با آب و فاضلاب و توسعه تصفیه خانه به تناسب افزایش جمعیت و تامین منابع آب، ۲ حوزه مورد اهمیت در شهر جدید سهند است، افزود: دستگاه های مرتبط با این حوزه به ویژه شرکت های آب و فاضلاب و آب منطقهای باید برنامههای خود را در این رابطه با زمانبندی دقیق ارایه کنند.
وی خواستار همراهی بیش از پیش تمامی بانکها در تزریق به موقع تسهیلات بانکی به پروژههای نهضت ملی مسکن استان به ویژه شهر جدید سهند در راستای تسریع در عملیات اجرایی پروژه ها شد و اظهار کرد: بانکها و مؤسسات اعتباری برابر قانون جهش مکلفند حداقل بیست درصد(۲۰%) از تسهیلات پرداختی نظام بانکی در هر سال را به بخش مسکن اختصاص دهند.
مهندس رضی منش با بیان اینکه ۱۹۰۸۸ واحد به بانک های عامل معرفی شده است که از این تعداد ۱۶۶۱۶ واحد منجر به قرارداد مشارکت مدنی شده است و تعداد ۲۳۷۴ واحد فاقد قرارداد مشارکتی هستند که ۸۷ درصد واحدها دارای قرارداد با بانک عامل هستند که پیگیر آورده بانک ها هستیم در این میان بانک های ملی، مسکن، ملت و پاسارگاد دارای عملکرد مطلوبی نسبت به سایر بانک ها هستند.