دستور استاندار آذربایجانشرقی: صفهای طولانی و کمبود نان نباید در استان دیده شود
دستگاههای نظارتی باید به صورت محلهمحور از آغاز پخت نان تا اتمام آن نظارت کنند. اگر نیاز بود یک نفر بازرس برای نظارت بر پنج نانوایی یک محله انتخاب شود تا بر نحوهی کار آنان نظارت کند.
ساعات کار نانواییها باید طوری تنظیم شود که تعدادی از آنها بعد از ظهر پخت کنند.
سهمیهی آرد نانواییهای متخلف قطع و به سهمیهی آرد نانواییهای متعهد و درستکار اضافه شود.
@sahandimeez🔹🔷
🏡اینستاگرام سهندیمیز
www.instagram.com/sahandimeez